About

Profile

Current Projects

Sustainability

Contact

Clockwork Building

 

Clockwork Building is an award winning refurbishment. This highly acclaimed project located in Ravenscourt Park has a rich heritage: it was designed by renowned architect Richard Seifert on the site which was once the home of the world famous International Time Recording Company.

 

The building has been transformed to deliver newly-refurbished office space, with landscaped communal gardens and break-out areas. A large communal roof terrace, available to all building occupiers, offers panoramic views of the River Thames and London’s skyline beyond.

 

The building was stripped back to expose the original vaulted concrete ceilings. The exposed concrete has been complimented with a contemporary lighting solution and high quality timber flooring. New building services of the highest standard have been integrated throughout.

 

An abundance of natural light is achieved through large dual-aspect windows and generous floor-to-ceiling heights on each floor plate. Energy-conscious modes of transport are accommodated with electric car charging points in the secure car parking area and ample cycle storage with showering facilities available on every floor.